Over ons

Welkom bij ROPA Neede
Als een dynamisch en ervaren bedrijf in de bouwsector, staat ROPA Neede voor veelzijdigheid en kwaliteit. Met ongeveer 30+ deskundige personeelsleden zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van zowel nieuwbouwprojecten als renovaties en onderhoudswerkzaamheden. Onze projecten variëren van kleinschalige opdrachten tot grote, complexe ondernemingen, verspreid door heel Nederland en Duitsland.

Onze Expertise
Bij ROPA Neede richten we ons op diverse specialismen:

- Bedrijfshallen: Ontwerp en constructie van functionele en duurzame bedrijfshallen afgestemd op uw specifieke bedrijfsbehoeften.
- Garagedeuren: Veilige en stijlvolle garagedeuren die zowel functionaliteit als esthetiek bieden.
- Schuifdeuren: Ruimtebesparende en gebruiksvriendelijke schuifdeuroplossingen voor diverse toepassingen.
- Industriële Deuren: Inclusief overheaddeuren, brandwerende deuren en snelroldeuren, ontworpen voor veiligheid en efficiëntie in industriële omgevingen.
- Agrarische Bouw: Gespecialiseerde bouwoplossingen voor de agrarische sector, op maat gemaakt voor uw boerderij of landbouwbedrijf.
- Naadloze Dakgoten: Duurzame en onderhoudsarme dakgootsystemen voor optimale bescherming tegen weersinvloeden.

Onze Missie
Bij ROPA Neede is ons doel helder: het leveren van hoogwaardige bouwoplossingen die niet alleen voldoen aan de wensen van onze klanten, maar deze ook overtreffen. Door onze expertise en brede dienstverlening zijn we in staat een compleet pakket aan te bieden - van ontwerp tot realisatie en onderhoud.

Contact en Locatie
Gevestigd in Nederland, opereren wij in heel Nederland en Duitsland, met een sterke focus op de industriële sector. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust een kijkje op onze website voor meer informatie. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw bouwbehoeften.

Samen bouwen we aan de toekomst!